Opis forum
Komisarz ds. Gospodarki
zapraszam do debaty na temat podziału świata. Każdy kraj chcący miec inne państwa pod panowaniem jednej soby niech piszą.
Według zamierzeń swiat podzielimy między Członków NATO i każde państwo będzie podbijało terytoria które zostaną wcielone do tego państwa.
Komisarz ds. Polityki Wewnetrznej
Ja zajmuje cały półwysep arabski, jordanie, izrael
chciałbym się oczywiście podzielić z Iranem i Emiratami
Komisarz ds. Gospodarki
a afryke nie chcesz?? ja bym zają azje wschodnią australię i polinezje. to było oje marzenie podbic te słabe państwa oraz Japonie.
ja tam mowie tylko to co jestem w stanie podbic
afryka jest spora
Komisarz ds. Gospodarki
no to co?? poczekaj jak ja tylko sobie zgarne kase za MŚ to zrobie sobie przemysł na 3 lub 4 to ci pomoge wtedy zrobic przemysł. postaram się ci pomuc jak będą robic Mistrzostwa Azji. to ja i sojusz napewno ci pomożemy. i wiesz już dla czego chciałem zrobic resolucje finansową. bo wtedy nie musisz pożyczac kasy a sojusz by ci pomógł.
NATO
Ja chce walczyć z Meksykiem(dostał ostro od admina ), może wciągnę do tego Kanadę (zobaczę czy chętna;p).
Chce też zwrócić uwagę na sytuacje w Szwajcarii ... Uważam, że NATO powinno zareagować.Proponuje za rok rozpocząć budowę samolotów i spróbujemy Opanować tamtejszą sytuacje. Połowę Szwajcarii podzielimy między siebie. Może nie będzie tego dużo, ale można tam wybudować potężną bazę wojskową która pomorze nam w zajęciu wielu obszarów Europy. Ktoś chętny do ataku na Szwajcarię ?
PS: Ziemia dość atrakcyjna^^
chodzi o to ze nie mozna az tak sie wojskowo napalac
spokojnie
pytam sie czy jest mozliwosc podbijania pasntw botow??
no to o czym my rozmawiamy
państwo takie jak tadzykistan napewno nie bedzie istniec
wiec po co o tym mowic
Komisarz ds. Gospodarki
Adit napisał:
Ja chce walczyć z Meksykiem(dostał ostro od admina
), może wciągnę do tego Kanadę (zobaczę czy chętna;p).
Chce też zwrócić uwagę na sytuacje w Szwajcarii ... Uważam, że NATO powinno zareagować.Proponuje za rok rozpocząć budowę samolotów i spróbujemy Opanować tamtejszą sytuacje. Połowę Szwajcarii podzielimy między siebie. Może nie będzie tego dużo, ale można tam wybudować potężną bazę wojskową która pomorze nam w zajęciu wielu obszarów Europy. Ktoś chętny do ataku na Szwajcarię ?
PS: Ziemia dość atrakcyjna^^
Chiny zgłaszają się do walk w szwajcarii!!!!!
Główny Sekretarz
Powiem wam tyle gra nie polega na wojnach tylko na dyplomacji jesli chcecie kogos podbic to kogos kto nie jestew silnym sojuszu...
Zbanowany
Ja rezerwuję dla siebie Amerykę pł ^^
Komisarz ds. Gospodarki
lepiej nie wszystkie bo USA i Kanada może nie poprzec twojego rożczenia, lepiej zmienie nieco twój post
Zapraszam Do anektowania państw z powodu nie obecności 7 dniowej:
Norwegia, Belgia, Finlandia, Pakistan, Szwajcaria, Indonezja.
Z czego ja wybieram:
Indonezje i Pakistan(do podziału z Iranem)
NATO
Plan ataku na Meksyk(Propozycja)
- Atakujemy w poniedziałek(lepszy termin) lub niedziele.
- Piechotę Argentyny przeżucamy na Floryde i atakuej z USA.
- Argentyna buduje lotnictwo i atakuje nimi Meksyk z własnych ziem.
- Kanada przeżuca wszystkie siły na Floryde i także atakuje Meksyk z USA.
List otrzymany po rozmowie z SOPFI:
"SOPFI nie będzie interweniowało w Wojnę z Meksykiem. Co najwyżej może poprzeć. Dziękuje za gratulacje. Wysyłam skrzynkę z najlepszymi Francuskimi Szampanami".
Wy naprawde tylko o wojnie